ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 Έχοντας πολυετή πείρα σε κατ’ οίκον περιστατικά αλλά και στο φυσικοθεραπευτήριό μου μέχρι το 2013 , είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παρούσα κατάσταση των ασθενών μου, που με προτίμησαν και αυτή τη στιγμή είναι τόσο λειτουργικοί όσο τους επιτρέπει το εκάστοτε  χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκαν.

Τα περιστατικά που αναλαμβάνω είναι χειρουργεία που απαιτούν φυσικοθεραπευτική βοήθεια αμέσως μετά την έξοδό τους από το χειρουργείο. Μερικά από αυτά είναι :

 green_checked αρθροπλαστικές ώμου, metegxiritiki apokatastasi

green_checked γόνατος και ισχίου,

green_checked κατάγματα σε διάφορες περιοχές του σώματος,

green_checked χειρουργεία σε πρόσθιο και οπίσθιο χιαστό σύνδεσμο,

green_checked επεμβάσεις σε μηνίσκους,

green_checked εξωτερικές  οστεοσυνθέσεις,

green_checked σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,old1

green_checked εγκεφαλικές βλάβες μετά από χειρουργείο,

green_checked σπονδυλοδεσίες

κ.α. 

Με τη σωστή συνεργασία του εκάστοτε ασθενή,  δημιουργείται ένα πλάνο αποκατάστασης, το οποίο εστιάζεται ατομικά σε  συγκεκριμένες  μεθοδεύσεις και ασκήσεις ανάλογα με την πάθηση και έπειτα φυσικά  από συνεννόηση με τον υπεύθυνο θεράποντα χειρούργο.

Μία πάθηση (ένα χειρουργείο) πρέπει να αντιμετωπιστεί σωστά με τη βοήθεια της φυσικοθεραπείας, ώστε να αυξήσει τη  φυσική αντοχή σας, ενδυναμώνοντας τους μύες και μειώνοντας  το μετεγχειρητικό στρες,  έτσι ώστε να αισθάνεστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να επιστρέψετε στις καθημερινές σας συνήθειες το συντομότερο δυνατό. Με τη φυσικοθεραπευτική  αποκατάσταση μειώνεται  ο χρόνος ανάρρωσης στο ελάχιστο και σε λίγες μόνο εβδομάδες θα νιώθετε και θα είστε καλύτερα από ποτέ.