ενεργειακες θεραπειες

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 Η ενεργειακή θεραπεία αποτελεί κλάδο συμπληρωματικής και εναλλακτικής ιατρικής. Μαζί με την κλασσική ιατρική αποτελούν την Oλιστική Iατρική η οποία πλέον αγκαλιάζει τον άνθρωπο ως σύνολο.  Είναι ένας γενικός όρος ο οποίος καλύπτει κάθε θεραπεία που ασχολείται με ενεργειακές συχνότητες τόσο στο φυσικό όσο και στην στο αυρικό σώμα και το βοηθάει να ξανααποκτήσει την ισορροπία και να ενεργοποιήσει τους έμφυτους θεραπευτικούς μηχανισμούς του.

 Που μπορεί να βοηθήσει η ενεργειακή θεραπεία

Η ενεργειακή θεραπεία:

1. χρησιμοποιείται για να καθαρίσει ενεργειακά μπλοκαρίσματα τα οποία μπορεί να έχουν προέλθει από έντονο στρες, κάποιο τραύμα, εσφαλμένες πεποιθήσεις ή σωματική δυσφορία.

 2.  μπορεί να βοηθήσει επίσης στο να διαπιστωθούν αλλά και προληφθούν αρρώστιες του σώματος. Φέρνει στην προσοχή, μας τομείς που πρέπει να δοθεί προσοχή και να θεραπευτούν για να προσελκύσουμε την ισορροπία στην ζωή μας και να διατηρήσουμε την υγεία και ζωτικότητά μας.

 3. επαναφέρει την ισορροπία στην ενέργειά μας έτσι ώστε το σώμα μας να μπορεί να λειτουργεί στο 100%.  Η ισορροπία των  ενεργειών του ανθρώπινου σώματος είναι πολύ ευαίσθητη και όταν αρρωσταίνουμε ή δεν αισθανόμαστε καλά η ροή της ενέργειας μας διαταράσσεται και μπλοκάρεται. Οι ανισορροπίες της ενέργειας μας μπορούν να προκληθούν είτε από εσωτερικούς είτε από εξωτερικούς παράγοντες.

 Εσωτερικοί: Τραύμα, φοβίες,ανησυχία, στρες, περιορισμένα πιστεύω, νευρολογικές/βιοχημικές/δομικές ανισορροπίες, φόβοι, διατροφή, άσκηση, στάση ζωής, καταστάσεις οι οποίες δεν ικανοποιούν ή δεν είναι σε αρμονία με τις ανάγκες μας.

 Εξωτερικοί: Στρες από το γειτονικό περιβάλλον, τοξίνες, γεοπαθητικά φαινόμενα, αστρολογικά φαινόμενα.

 Σε προσωπικό επίπεδο η ενεργειακή θεραπεία με βοηθάει να ζω σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Αισθάνομαι περισσότερο χαρούμενος, πιο ελεύθερος και ήρεμος.

Οι ενεργειακές θεραπείες που παρέχονται είναι:

το Ρέικι

ο Νανοβελονισμός

η Κβαντική Θεραπεία

Emotional Freedom Technique

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *