ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΝΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο νανοβελονισμός γίνεται με αυτοκόλλητα (lifewavepatcheslifewave) τα οποία είναι μη διαδερμικά επιθέματα (non transdermal patches) με σύνθεση από οργανικά υλικά, όπως αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο, υλικά χαρακτηρισμένα από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλή. Τα υλικά μέσα στα επιθέματα, σχηματίζουν, με τη χρήση της νανοτεχνολογίας, υγρούς κρυστάλλους οι οποίοι λειτουργούν σαν μικρές κεραίες. Αυτές οι μοριακές κεραίες ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος και μεταφέρουν συγκεκριμένες βιοπληροφορίες – μηνύματα, τα οποία μεταδίδονται στο σώμα και προκαλούν την αύξηση παραγωγής ενέργειας από το λίπος, στα κύτταρα. Απλούστερα, μπορούμε να πούμε ότι τα επιθέματα είναι προγραμματισμένα σαν ολοκληρωμένα Η/Υ που χρησιμοποιούν ειδικές φόρμουλες, που παράγουν διαφορετικού μεγέθους βιολογικά μηνύματα. Τα επιθέματα, είναι εξολοκλήρου μη διαδερμικά, δηλαδή καμιά ουσία δεν εισχωρεί στο σώμα.

Το σώμα μας κρύβει μέσα του όλες τις θεραπευτικές δυνάμεις που χρειάζεται για να θεραπεύσει, από μόνο του, τα προβλήματά του με τον πιο φυσικό τρόπο. Το κλειδί βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις αυτές, που δεν είναι άλλο από το βιο-ενεργειακό μας σύστημα. Τα συμπτώματα είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σώματός μας, για να μας γνωρίσει ότι κάτι του συμβαίνει. Η Lifewave έφερε στην παγκόσμια σκηνή, την επαναστατική τεχνολογία του μέλλοντος με τα απόλυτα μοναδικά στο είδος τους προϊόντα, συνδυάζοντας την νανοτεχνολογία και τις αρχές της ομοιοπαθητικής, της Δυτικής Ιατρικής και της Ανατολικής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμού), για την βελτίωση της υγείας μας. Πέτυχε, τα εκπληκτικά αυτά προϊόντα, να έχουν μια επικοινωνία με τα ανθρώπινα κύτταρα χωρίς να εισέρχεται κανένα συστατικό στο ανθρώπινο σώμα καθώς όλες οι δραστηριότητες των patches επιτυγχάνονται και πάνω από τα ρούχα μας. Ο στόχος της διοχέτευσης των προϊόντων αυτών στο ευρύ κοινό είναι να μπορεί ο καθένας στο σπίτι του ή οπουδήποτε αλλού να προβαίνει σε εφαρμογή – θεραπεία χωρίς ταλαιπωρία και περιττές δαπάνες.

Τα Lifewave patches ακούνε το σώμα μας, «πιάνουν δουλειά» μέσα σε λίγα λεπτά μετά την τοποθέτησή τους  και αμέσως αρχίζει η ενεργοποίηση της θεραπευτικής τους διαδικασίας. Ο χρόνος αυτός διαφέρει από άτομο σε άτομο, σύμφωνα πάντα με το πόσο επιβαρυμένος είναι ο κάθε οργανισμός

 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ PATCHES

Τα LifeWave patches, είναι φτιαγμένα από φυσικά και οργανικά υλικά όπως: αμινοξύ, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο που αντανακλούν συγκεκριμένες συχνότητες φωτός. Μόλις τα φορέσουμε, αυτές οι συχνότητες φωτός, προκαλούν συγκεκριμένες χημικές αλλαγές στο σώμα. Επικοινωνούν με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος, διεγείρουν απαλά τα σημεία του βελονισμού και καταφέρνουν να ισορροπήσουν και να βελτιώσουν την ροή ενέργειας στο σώμα. Καμία ουσία (φάρμακα, χημικά ή διεγερτικά) δεν διεισδύει στο σώμα.

ΧΡΗΣΕΙΣ ΝΑΝΟΒΕΛΟΝΙΣΝΟΥ

 • Έχει αντιγηραντική δράση
 • Βοηθάει στο αδυνάτισμα
 • Βοηθάει στη σύσφιξη και τόνωση του δέρματος
 • Βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος
 • Βοηθάει στην απώλεια βάρους
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
 • Μειώνει τις φλεγμονές
 • Επιταχύνει την επούλωση πληγών
 • Βελτιώνει τον ύπνο
 • Εξαφανίζει πόνους (αυχενικού, ημικρανίας, οσφυαλγίας, ισχιαλγίας, τενοντίτιδας, ωτίτιδας, αθλητικών κακώσεων και πληθώρα άλλων προβλημάτων)
 • Βελτιώνει την ενέργεια (πολλοί αθλητές τον χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους)
 • Ξεμπλοκάρει συσσωρευμένη ενέργεια (η οποία μπορεί να δημιουργεί από πονοκέφαλο μέχρι κούραση, υπνηλία, υποτονία, κ.α.)

 Ο νανοβελονισμός δεν περιγράφεται σε δύο γραμμές, ούτε μπορούμε να του βάλουμε όρια (είναι μία άλλη μορφή βελονισμού χωρίς τις βελόνες, αλλά με τη χρήση της νανοτεχνολογίας) . Οι  εφαρμογές του είναι απεριόριστες και με τη σωστή καθοδήγηση και συνεργασία έχουμε φανταστικά αποτελέσματα. Αποτελέσματα ανώδυνα και γρήγορα, πιο γρήγορα ακόμη και από τον απλό το βελονισμό και όλα αυτά χωρίς καμία χημική ουσία να εισέρχεται στο σώμα σας. Είναι  θεραπεία χωρίς ταλαιπωρία και περιττές δαπάνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *